Tavsiye, 2020

Editörün Seçimi

Facebook profili nasıl silinir ve hesabı iptal edilir

Gördüğüm kadarıyla, Facebook internette hayat için son derece önemli bir araç ve Facebook'u çok özel bir şekilde kullanabilmemize rağmen, daha fazla dayanamayanlar ya da sahte profiller yaratmaktan hoşlananlar isteyebilir. Facebook hesabını kalıcı olarak iptal et.

Facebook, diğerleri gibi, çok kolay ve hızlı bir şekilde kayıt yaptıran bir web sitesidir, ancak hesabı silmek için daha da karmaşık olan bir yer, en azından bunu kalıcı olarak yapmak istiyorsanız.

Bu kılavuzda , Facebook profilinin nasıl silineceğini ve hesabında yayınlanan tüm bilgilerin, yorumların, fotoğrafların ve durum güncellemelerinin yanı sıra kayıtlı olan bağlı uygulamalar için hesabın iptal edilmesinin ne anlama geldiğini görürüz. Facebook hesabı ile giriş yapın.

Facebook hesabımızı kalıcı olarak silmek için bu sayfada hızlı ve hızlı bir bağlantı var, //www.facebook.com/help/delete_account, sadece geri dönüşü olmayan bir prosedürü başlatmak için mavi düğmeyi tıkla " Hesabımı Sil " iptal ve kapanış.

Açıkçası bu sayfayı hesabınızdan silmek, silmek istediğinizi ve şifre girişini tekrarlamanız gerekmektedir.

Bu bağlantı artık çalışmıyorsa (ancak var olduğundan beri yıllar geçti) veya en yavaş işlemi yapmak istiyorsanız, hesabın kapanış talimatlarını okumak için Facebook rehberinin bu sayfasını açın.

" Hesabımı nasıl kalıcı olarak silebilirim? " İfadesinin bulunduğu yeri bulun ve tıklayın, Aşağı kaydırın ve " bize " basın.

Uygulamayı Android akıllı telefonunuzda veya iPhone'unuzda kullanıyorsanız, hesabı iptal etmek için ana menüye gitmeniz, ardından Yardım ve destek'i arayın, Yardım Merkezine gidin ve hattı bulun. Hesabımı kalıcı olarak nasıl iptal edebilirim? ? .

Her halükarda, Facebook hesabı hemen internetten silinmez .

Facebook, 14 gün boyunca tekrar düşünebileceğiniz bir dönemi devre dışı bıraktığından, diğer kullanıcılar tarafından görülemiyor.

14 gün içinde, hesabınıza yeniden bağlanarak hesabınızı yeniden derhal yeniden etkinleştirebilir ve yeniden etkinleştirebilirsiniz.

Pratikte, iptal sayfasından yapılan işlem, hesabın silinmesini planlamanın bir yoludur, bu sadece gerçekten 14 gün boyunca erişemediğinde gerçekleşir.

Ayrıca, iptal sayfası da uyarıldığında, profil bilgileri, yayınlanan fotoğraflar, yorumlar, sayfalarda yazılan diğer mesajlar ve çeşitli güncellemeler, Facebook'ta görünmez hale getirilir ve sadece maksimum 90 sürenin sonunda kalıcı olarak silinir . günler

Silme seçeneğini kullanarak Facebook hesabını silmeden önce, kullanılan çeşitli uygulamalarla en önemli bilgileri ve bağlantıları silmek daha uygundur.

Daha önceki bir rehberde Facebook'tan çıkmak için açıklandığı gibi, takip edilmesi önerilen ve özetleyeceğimiz bazı ön adımlar vardır:

1) Tüm profil verilerini ve Facebook mesajlarını indirin, böylece etiketlendiğiniz fotoğrafları, unutulmaz yorumları veya diğer önemli bilgileri kaybetmeyin.

Eğer hesabı sonsuza dek iptal etmeye karar verirseniz, aslında Facebook'ta bizi endişelendiren, yorumlar bile olmayan ve beğendiğim hiçbir şey kalmaz.

2) Yayınlanan her fotoğraf ve videoyu silin.

Bir Facebook hesabının son kapanışı, kullanıcının fotoğraflardan bağlantısını keser, artık etiketlenemezsiniz, ancak veritabanında bulunan resimler, özellikle de bizim tarafımızdan yayınlanmadıysa, hala bulunabilir.

Facebook'taki fotoğrafları nasıl sileceğimi, albümleri silmeyi ve etiketleri nasıl kaldıracağımızı öğrenmek için başka bir kılavuza başvuruyorum.

3) profile bağlı uygulamaları kontrol edin ve tek tek kaldırın.

Bu, uygulamaların verilerinizi saklanmasını önler.

Tüm uygulamaları profilden bulmak ve silmek için bu sayfaya gidebilirsiniz.

4) Hesabımızı iptal edip yönetici olmadan çevrimiçi kalırsak silinmeyecek olan Facebook sayfalarına ve yönetilen gruplara dikkat edin.

Facebook hesabını silmeden veya bize ek olarak başka bir yönetici atamadan önce sayfanın veya grubun iptal edilmesine devam etmelisiniz.
Son olarak, Facebook'u geçici olarak devre dışı bırakabileceğinizi göz önünde bulundurun. Bu, hesabın nasıl silineceğinden hesabın nasıl silineceği, ancak hiç kimsenin profilimizi göremeyeceği, ancak verilerin silinmediği ve hesabın gelecekte geri yükleneceği anlamına gelir.

Top